Novena a la Immaculada Dia 5 (4 de desembre)

Dia 5

4 de Desembre

CONSIDERACIÓ

Si acudim a Maria i procurem imitar-la, obtindrem de Déu la gràcia necessària per descobrir als demés el valor profund de les coses quotidianes. En el compliment fidel de la voluntat de Déu en les coses petites de cada dia, el Senyor espera les ànimes per enamorar-les i portar-les per camins de santedat.

INVOCACIONS (a poc a poc ho diuen tots)

  • Oh Maria, model de fe, que vau creure sense dubtar ni un instant la paraula de l’Arcàngel Sant Gabriel, i Déu obrà en Vós meravelles, augmenteu la meva fe, sense la qual no puc agradar a Déu, ni entrar en el Cel. Amén.
  • Oh Maria, model d’esperança, que vau esperar la vinguda del Redemptor, que es va fer Fill vostre, enfortiu en mi la virtut de l’esperança. Amén.
  • Oh Maria, model de caritat, que vau estimar Déu com cap criatura l’ha estimat i a mi, fill/a vostre/a, com Mare amorosa, inflameu la caritat en mi, que molt la necessito. Amén.
  • Oh Maria, model d’humilitat, que us vau anomenar l’esclava del Senyor, ofegueu en mi els sentiments de supèrbia. Amén.
  • Oh Maria, model de castedat, tan pura, tan immaculada, que Déu, quan us va fer Mare seva, va voler conservar íntegra la vostra Virginitat. Concediu-me que visqui sempre la virtut de la santa puresa, en mig d’aquest món que no m’ho facilita. Amén.

OFERIMENT A LA VERGE

Oh Verge i Mare de Déu, jo m’ofereixo per fill vostre, i a honra i glòria de la vostra puresa, també us ofereixo els meus ulls, les meves orelles, la meva llengua, les meves mans; en una paraula, tot el meu cos i la meva ànima, i us demano que m’obtingueu la gràcia de no fer mai més un sol pecat. Amén.
Mare, aquí teniu el vostre fill.
Mare, aquí teniu el vostre fill.
Mare, aquí teniu el vostre fill.
En Vos, Mare meva dolcíssima, he posat la meva confiança i mai més no quedaré confós. Amén.

Traductor »