Donatiu per obres

Cóm es pot fer el donatiu

  • Fent una transferència al compte de la parròquia: ES45 2100 2776 33 0100220691
  • Amb BIZUM, a donatius, al n. 00336
  • A través del següent formulari (amb targeta bancaria):

Desgravació fiscal: Els donatius fets a la parròquia, igual que a altres entitats sense ànim de lucre, desgraven un 75% per als primers 150€, i entre un 30-40% per a l’import restant.

Gràcies a Déu, cada vegada som més els que participem de la missa els diumenges a Sant Cebrià i la parròquia se’ns ha quedat petita.

Ens hem vist en la necessitat de traslladar la celebració de totes les misses parroquials a l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció i amb això, tots hem vist que cal arreglar-la i embellir-la.

Però tot val molts diners, encara que per aquest motiu no ens podem aturar i deixar-ho córrer. La parròquia som tots i molts, una gran família que és reuneix per celebrar a la Casa del Senyor i ben segur que, poc a poc, entre tots la podrem anar arreglant.

S’ha començat a fer un esforç econòmic molt important per tal d’arreglar-la i aquestes primeres actuacions, que us detallo més avall, tenen un cost de 42.188,12€.

Tota aportació econòmica serà una gran ajuda per afrontar les despeses i agraeixo per endavant a qui bonament pugui fer-ho.

Moltíssimes gràcies!

Mn. Josep Maria Manresa, rector

Traductor »