Confirmació

Confirmació amb EDGE (joves de 12 a 14 anys)

Molts dels joves, després de la Primària ja es preparen per a la Confirmació a les escoles. Altres d’aquesta edat volen rebre’l a la Parròquia.

Pel fet de ser de la mateixa edat, és bo que uns i altres comparteixin la fe.

Per això, els oferim un itinerari que conté trobades no només catequètiques sinó també vivencials, anomenades EDGE.

Ens trobem els divendres a la tarda, de 18 a 19:30, per compartir la fe i els valors cristians amb altres joves, en un ambient agradable i ple d’activitats.

Els qui no han rebut el sagrament de la Confirmació, aquest curs EDGE ja els serveix de catequesi, i  només caldrà unes poques sessions de preparació específica per al sagrament.

El sagrament de la Confirmació l’impartirà pel mateix bisbe quan vingui a la parròquia durant la Pasqua.

Per inscripcions, podeu omplir aquesta fitxa o bé dirigir-vos al despatx parroquial.

QUÈ ÉS EDGE?

EDGE és un grup juvenil de formació catòlica que comprèn des de 1r  fins a 3r d’ESO i ens trobem tots els divendres de 18h a 19:30h. Aquest grup ofereix als joves un ambient i uns companys per a créixer en la fe i poder trobar resposta a les inquietuds i dubtes que afloren en aquestes edats.

El més important per a nosaltres, serà que aquests joves experimentin a Jesús d’una manera profunda i personal, que Ell és viu i que passa cada dia per les seves vides. Els materials que utilitzem parlen de la maduració física, psicològica, cognitiva, relacional i espiritual dels joves de secundària tot educant als joves en l’hàbit d’oració, moral i ètica, Escriptures, litúrgia, etc.

A part de les trobades setmanals també proposarem durant el curs diverses trobades fora d’aquest horari com excursions, voluntariat, convivències, etc.

Si esteu interessats esteu convidats a venir a la parròquia el dia 30 de setembre a les 19h a una reunió informativa per a pares i joves! Us hi esperem!

Altre itinerari per la Confirmació (joves o adults)

En el cas de joves que vulguin rebre el sagrament de la Confirmació, però no us va bé els divendres, o bé d’adults que voleu rebre la Confirmació, us proposem també un altre itinerari de 15 sessions. Que podeu veure aquí.

Traductor »