Coral de petits cantors

Associacio Cantorata        PETITS CANTORS CANTORATA

La Associació Musical Cantorata (www.cantorata.org) és una associació canònica fundada al novembre de 2011 amb motiu de la visita de Benet XVI a Barcelona per dedicar la Sagrada Família, amb patrocini del Pontifici Institut de Música Sacra, organitza la coral dels Petits Cantors Cantorata (veus blanques) i forma part de la FCPC (Federació Catalana de Pueri Cantores: www.puericantores-cat.com). Es tracta d’un Moviment internacional que vol reunir tots els nens per cantar la glòria de Déu i portar així pau al món. Promou el cant litúrgic i ofereix una educació musical i religiosa.

Federacio Catalana de Pueri Cantores

Els Petits Cantors Cantorata participem a les misses dominicals de Sant Cebrià (12:30h) els primers diumenges de cada mes, però també farem un concert, cantarem a la Missa del quart Aniversari de la Dedicació de La Sagrada Família al mes de novembre, cantarem nadales pels carrers de Sant Cugat i participarem a les Trobades de la FCPC.

Edats: Recomanem nens i nenes a partir de 2n de Primària fins a 1er de la ESO (ho recomanem, però també acollim nens/es a partir de 1er de Primària).

Els assajos i les misses són d’octubre fins a final de juny. Són sessions d’una hora en horari extraescolar (de 17:30h a 18:30h) un dia a la setmana (dijous), en un grup de més de 10 nens.

Inscripcions: Enguany ja oferim la possibilitat d’inscriure-us via online a través d’aquest formulari.

Per qualsevol qüestió, podeu contactar amb la directora del Cor, Elisabeth Eckart, tel. 628762662, petitscantors.cantorata@gmail.com

Moltes gràcies i benvinguts!

fotos movil marzo 003

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Traductor »