Associacio Cantorata        PETITS CANTORS CANTORATA

La Associació Musical Cantorata (www.cantorata.org) és una associació canònica fundada al novembre de 2011 amb motiu de la visita de Benet XVI a Barcelona per dedicar la Sagrada Família, amb patrocini del Pontifici Institut de Música Sacra, organitza la coral dels Petits Cantors Cantorata (veus blanques) i forma part de la FCPC (Federació Catalana de Pueri Cantores: www.puericantores-cat.com). Es tracta d’un Moviment internacional que vol reunir tots els nens per cantar la glòria de Déu i portar així pau al món. Promou el cant litúrgic i ofereix una educació musical i religiosa.

Federacio Catalana de Pueri Cantores

Els Petits Cantors Cantorata participem a les misses dominicals de Sant Cebrià (12:30h) els primers diumenges de cada mes, però també farem un concert, cantarem a la Missa del quart Aniversari de la Dedicació de La Sagrada Família al mes de novembre, cantarem nadales pels carrers de Sant Cugat i participarem a les Trobades de la FCPC.

Edats: Recomanem nens i nenes a partir de 2n de Primària fins a 1er de la ESO (ho recomanem, però també acollim nens/es a partir de 1er de Primària).

Els assajos i les misses són d’octubre fins a final de juny. Són sessions d’una hora en horari extraescolar (de 17:30h a 18:30h) un dia a la setmana (dijous), en un grup de més de 10 nens.

Inscripcions: Enguany ja oferim la possibilitat d’inscriure-us via online a través d’aquest formulari.

Per qualsevol qüestió, podeu contactar amb la directora del Cor, Elisabeth Eckart, tel. 628762662, petitscantors.cantorata@gmail.com

Moltes gràcies i benvinguts!

fotos movil marzo 003

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta