Requiem in memoriam i el renéixer del petits cantors

La Coral dels Petits Cantors Cantorata (veus blanques) va néixer l’any 2014 a la parròquia de Sant Cebrià sota la mà de l’Associació Canònica Musical Cantorata, fundada per Elisabeth Eckart amb motiu de la visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona, el 7 de novembre de 2010, per la dedicació de la Sagrada Família. Aquell mateix mes va ser constituïda Associació Canònica, amb la revisió i aprovació dels seus estatuts pel Cardenal Arquebisbe emèrit de Barcelona Lluís Martínez Sistach.

Amb la benedicció i patrocini de Benet XVI i l’Institut Pontifici de Música Sacra, forma part de la Federació Catalana de Pueri Cantors (FCPC), el Moviment Internacional que “reuneix infants i joves per cantar la glòria de Déu i portar així pau al món”

Requiem in memoriam

Arran de la marxa d’Elisabeth Eckart a Alemanya el 2019, per aprofundir en la seva formació musical, es va interrompre durant un temps l’activitat de la Coral, que participava habitualment en les misses dominicals a Sant Cebrià i també durant un temps a Sant Pere Octavià de Sant Cugat.

En ocasió de la mort de Benet XVI, a qui es va dedicar l’associació, pel seu patrocini i el seu gran amor a la música sacra a la qual es referia com “llenguatge universal de la bellesa, capaç d’unir entre si els homes de bona voluntat a tota la terra i de fer que elevin la seva mirada cap a les altures i s’obrin al Bé i a la Bellesa absoluts, que tenen la seva font última en Déu mateix”, la parròquia de Sant Cebrià organitza un REQUIEM IN MEMORIAM el 19 de Març a les 19h a l’església de l’Assumpció, concert i missa homenatge al difunt Papa emèrit, i aprofita l’ocasió per donar principi al renaixement de la Coral dels petits Cantors.

La Coral dels Petits Cantors us convida a participar

La Coral dels petits Cantors, convida a participar en aquest concert a els nens i joves que els agradi cantar i es sentint moguts a formar part, a partir de l’octubre vinent, d’aquesta tan bonica i especial coral parroquial.

Els assajos per a la preparació del Requiem seran els diumenges de 19h a 20h a l’església de l’Assumpció. A continuació trobareu el formulari de inscripció,

Tant de bo molts cors sentint el valor d’aquestes petites veus blanques en les misses dominicals. A través d’elles, Déu eleva els esperits i fa coses grans.

Traductor »