Blog

Missa Estacional amb el Sr. Bisbe Auxiliar

El passat 20 de Gener va tenir lloc a l’Església de l’Assumpció de Valldoreix la Missa Estacional d’Inauguració de la Visita Pastoral 2019. La solemne Missa va ser presidida pel Sr. Bisbe Auxiliar, Mons. Salvador Cristau i va congregar a un gran nombre de feligresos que, amb la seva presència van ser un signe viu d’acollida de la Parròquia de Sant Cebrià al seu pastor, el Bisbe.

Abans de començar la celebració, es va fer la Recepció del Sr. Bisbe, en la qual el rector de la Parròquia de Sant Cebrià, Mn. Josep Maria Manresa es va dirigir a ell amb aquestes paraules:

Reverendíssim Pare:

La parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix s’alegra de rebre la vostra visita pastoral. En nom de tota la comunitat parroquial us saludo i rebo com a qui ve en nom del Senyor. Us obrim la nostra església, les nostres cases i els nostres cors. La Visita pastoral és per a nosaltres un estímul, un despertar, una crida a una nova consciència, a una major activitat. Com a responsable de totes i cadascuna de les comunitats de la Diòcesi, ens aneu a ajudar a revisar la nostra vida cristiana i la nostra acció apostòlica, per convertir-nos més al Senyor i ser cada dia més fidels a l’Evangeli de Jesucrist.

Durant la Visita Pastoral, el Sr. Bisbe es reunirà amb els principals grups que formen la vida pastoral de la parròquia, així com altres grups i institucions que tenen relació amb ella.

 

Traductor »