Blog

Missa Estacional 20 de Gener de 2019

Aquest diumenge 20 de gener a les 11 h a l’Església de l’Assumpció, el Sr. Bisbe Auxiliar Mons. Salvador Cristau celebrarà la Missa Estacional que marcarà l’inici de la Visita pastoral del nostre Bisbe Mons. Josep Àngel Meneses, a la nostra parròquia.
Desde la Parròquia us animem vivament a tota la comunitat a assistir a la Missa Estacional d’aquest diumenge vinent i, amb la vostra presència ser un signe viu d’acollida de la Parròquia de Sant Cebrià al seu pastor, el Bisbe

Què és la VISITA PASTORAL?

La Visita pastoral forma part de la vida de la Diòcesi i consisteix principalment en la trobada joiosa de la comunitat cristiana amb el seu pastor i del pastor amb la comunitat cristiana, de cada parròquia, de cada grup, institució, etc. A través d’aquesta trobada, que es realitza cada 5 anys, el Bisbe té l’oportunitat de conèixer de manera personal i directe la comunitat cristiana que li ha estat confiada, per governar-la amb eficàcia i amb la finalitat de conservar la fe, la doctrina, els bons costums i fomentar l’evangelització .
.
Traductor »