Presentació del llibre “Vinc a preparar-vos”

Presentació del llibre Vin a preparar-vos

El divendres vinent, 8 d’octubre, a les 20:45 h, tindrà lloc a la parròquia de Sant Joan de Mira-sol la presentació del llibre “Vinc a preparar-vos”, Aparicions i Missatges de la Mare de Déu per a la nostra època, a la llum de les Sagrades Escriptures.

Una descoberta serena i desapassionada del que l’Església i la Sagrada Escriptura diuen els “Últims Temps”.

L’autor, Damián Sánchez, resident a França des de fa vint anys, consultor d’empreses en el citat país i a Espanya, és a més especialista i conferenciant sobre aparicions marianes.

El pròleg del llibre és escrit pel Bisbe de Baiona, Monsenyor Marc Aillet, qui va estar present a la primera presentació del llibre al nostre país ara fa uns mesos.

Aquest llibre ens descobreix, a la llum de la Bíblia, els missatges que dóna, per a la nostra època, la Santíssima Verge en les seves aparicions. Passat ja el temps dels profetes de l’Antic Testament que ens anunciaven l’arribada del Messies tan esperat, la Verge Maria és el nou profeta per al nostre temps que ens avisa del que està per esdevenir. És a dir, l’escatologia anunciada en les Sagrades Escriptures.

Maria ens va avisar de les Guerres Mundials, de l’arribada del comunisme, de la pèrdua de la fe, de la crisi en l’Església, de tribulacions, però també d’un nou i decisiu dogma marià, del triomf del seu Cor Immaculat … Que millor que estar informat i preparat amb els mitjans i ajudes espirituals que la Mare de Déu ens transmet per la nostra època?

CONTINGUT DEL LLIBRE

  • Capítol 1: Conèixer el diferent tipus d’aparicions marianes (Pilar, Guadalupe, PontmainBanneuxZeitun).
  • Capítol 2: Conèixer millor a Maria, segons les descripcions dels vidents, el seu costat matern.
  • Capítol 3: Claus per comprendre el discerniment eclesial de les aparicions.
  • Capítol 4: Raons per les quals s’apareix la Verge.
  • Capítol 5: Esdeveniments escatològics profetitzats abans de l’última vinguda de Crist. Interpretació i Doctrina de l’Església.
  • Capítol 6: Aparicions marianes i els seus missatges al món, relació amb les Sagrades Escriptures. Sagrat Cor de Jesús, la SaletteFátima, Amsterdam, Garabandal, Akita, Kibeho, Escorial, Medjugorje

Traductor »