Convocatòria +Papa i +Bisbes 25 de Març

Convocatòria especial de pregària

del +Papa i els +Bisbes per al 25 i 27 de Març

Benvolguts,

El PAPA FRANCESC ha convidat a tots els cristians a resar un PARENOSTRE MUNDIAL demà DIMECRES 25 de març Solemnitat de l’Anunciació del Senyor, A LES 12 DEL MIGDIA.

Es tracta d’un gest amb el qual vol universalitzar l’oració per lluitar contra la pandèmia del coronavirus.

En aquests dies en què la humanitat tremola amb l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus“, ha dit el Papa moments després de la pregària de l’Àngelus.

A més, dos dies després, el DIVENDRES 27, el Papa presidirà A LES 18 HORES un moment de PREGÀRIA A LA PLAÇA SANT PERE buida.

Escoltarem la Paraula de Déu, elevarem la nostra súplica, adorarem a el Santíssim Sagrament, amb el qual a la fi donaré la benedicció Urbi Et Orbi, a la qual s’adjuntarà la possibilitat de rebre indulgència plenària“, ha ressaltat el Pontífex.

L’objectiu del Papa amb aquestes dues cites és que tots ens mantinguem units en aquests moments difícils: “Volem respondre a la pandèmia de virus amb la pandèmia de pregària, compassió, tendresa“, ha destacat.

A més, la CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA s’ha unit a la convocatòria de la CONFERÈNCIA EPISCOPAL PORTUGUESA per al rés del ROSARI que tindrà lloc el demà DIMECRES 25 DE MARÇ A FÀTIMA A LES 19.30 H. per les víctimes del coronavirus, els seus familiars, personal sanitari, etc. L’acte estarà presidit pel bisbe de Fàtima, Card. António dos Santos Marto, vicepresident de la Conferència Episcopal de Portugal.

En acabar el rés del sant Rosari, el Cardenal bisbe de Fàtima farà la CONSAGRACIÓ DE TOTA LA PENÍNSULA IBÈRICA, Espanya i Portugal, i les seves respectives illes AL SAGRAT COR DE JESÚS I A L’IMMACULAT COR DE MARIA, amb una devoció arrelada en tantes diòcesis.

Aquest acte es podrà seguir a través de la COPE i 13TV.

Traductor »