Entronització del Sagrat Cor a les llars

El Sagrat Cor de Jesús demana regnar en totes les llars mitjançant la seva imatge beneïda per un sacerdot.

Ell desitja ocupar un lloc on se l’estimi i se li demani permanentment la seva paternal protecció.

La consagració no és altra cosa que lliurar-se a Jesucrist, és la dedicació de les nostres persones i de les nostres coses, reconeixent rebudes de l’eterna caritat de Déu. Amb la consagració acceptem el seu imperi de veritat, justícia i caritat en les nostres vides.

Consagrar és posar-se totalment a disposició de Crist, és per això un acte seriós i ben meditat. Igual que quan es consagra un calze o un altar, aquest deixa d’estar al servei de begudes i sopars per passar al servei exclusiu de Déu, quan es consagra una persona o una casa, aquesta es posa al servei del Senyor per tractar de fer en tot, la seva voluntat. Per això es diu també

entronització, perquè poses un tron ​​reial a casa teva, el tron ​​de Crist, al qual proclames com el teu Rei i li vols servir per amor.

Donar-li el lloc que li correspon al Sagrat Cor de Jesús a la nostra família, és tractar que tot el que es faci i es visqui, patiments, alegries, treballs, inquietuds, s’ofereixi al Senyor per a la redempció de la mateixa família i del món.

DEMANAR HORA

Ompliu el formulari i us contactarem per concertar dia i hora.

Traductor »