Avís del mossèn sobre les noves restriccions

Avís del mossèn davant les noves restriccions

Benvolguts feligresos, 

Davant les noves restriccions a l’aforament de les esglésies fins a un màxim de 100 persones, a la Parròquia de Valldoreix farem el següent:

  1. Augmentem les Misses dominicals, de 4 a 6, amb aquests horaris:
    Dissabte: 19h i 20h (nova)
    Diumenge: 11h, 12:30h, 19h (nova) i 20h
    TOTES LES MISSES A L’ESGLÉSIA DE L’ASSUMPCIÓ!
  2. Hi haurà un servei d’ordre a cada Missa, que deixarà passar per ordre d’arribada fins a l’aforament màxim permès. 
  3. Com que no hi ha cabuda per tothom, hem desdoblat les Misses del vespre. Al matí del diumenge, però, com que no podem desdoblar-lo, he pensat que els qui no tinguin lloc poden seguir la Missa pel canal YouTube de la Parròquia i després venir a rebre la Comunió. Per això, farem un Ritus breu de la Comunió fora de la Missa a les 12h, i un altre a les 13:30h. També farem el ritual de la Comunió fora de la Missa a les 21h. del diumenge, pels de la darrera hora!!.
  4. Per a la vostra tranquil·litat, recordem que el PRECEPTE DOMINICAL de la Missa (manament eclesiàstic, que concreta el diví) està dispensat en aquests moments de pandèmia. Tanmateix cal sempre complir el MANAMENT DIVÍ de santificar les festes, si no es pot anar a Missa, bé unint-se a la Missa des de casa, o al menys fent una estona de pregària. Us proposem seguir la Missa de La2 (a les 10:30h) o bé les del nostre Canal Youtube de la Parròquia Sant Cebrià, que retransmetrem online .
  5. Us agraeixo la vostra comprensió i ajuda en aquests moments, que si bé són de prova, també ho són de gràcia del Senyor, per fer-nos créixer en la fe i en l’amor a Ell i als germans. I pregueu per mi.

Valldoreix, a 14 de novembre del 2020

Mn. Josep M. Manresa, rector

Si voleu descarregar el text en pdf, cliqueu al link següent:

Avís del mossèn sobre les noves restriccions

Traductor »