Avís

dissabte 14 de març: suspesa la missa de 10

    DAVANT L’ESTAT D’ALARMA PEL COVID 19

  1. Guardem la calma & Déu al cor. El Senyor sempre diu: “No tingueu por”.
  2. Seguim les recomanacions de les autoritats sanitàries i quedem-nos a casa, preguem i ajudem als nostres familiars. Sigueu bons els uns amb els altres. Ajudeu els més petits, els més dèbils.
  3. Les Misses, si no es diu el contrari, es faran aquest cap de setmana totes a l’Assumpció (diss. 19h, diu. 11h, 12:30 castellà, 19h.), però es recomana que la gent gran no hi vagi, ni els malalts, ni els nens, etc. Que vagi màxim un representant per família!! I en situacions així queda dispensat el precepte dominical. Dissabte al matí no hi haurà Missa de 10h.
  4. Es recomana fer una comunió espiritual, és a dir, de desig. Per exemple, així: “Senyor, t’estimo amb tot el cor, i voldria rebre-us en l’Eucaristia, però com que no puc, veniu al meu cor espiritualment: netegeu-me dels meus pecats, ompliu-me dels vostres dons i gràcies, i doneu-me la salut de l’ànima i del cos, perquè us pugui servir amb tot el cor i estimar els germans com Vós m’heu estimat. Us ho demano per mitjà de la vostra Mare, la Verge Maria, i de Sant Josep, el Sant Patriarca”.
  5. Us recomanem llegir i meditar les lectures de la Missa de cada dia, que podeu trobar a web, i el rés personal o en família del Sant Rosari, i també del Via Crucis, en aquest temps de Quaresma.
  6. Preguem especialment per les víctimes i els malalts del coronavirus, per les seves famílies, pel personal sanitari i els qui cuiden els malalts. Perquè es trobi ben aviat el remei per combatre aquesta pandèmia. I que el Senyor ens alliberi de la por i ens infongui serenor i esperança.
  7. Pregària del Papa Francesc a la Verge Mare de Déu per demanar protecció les malalties: “Oh Maria, Vós resplendiu sempre en el nostre camí com a signe de salvació i d’esperança. Nosaltres ens confiem a Vós, Salut dels malalts, que sota la creu vau ser associada al dolor de Jesús, mantenint ferma la vostra fe. Vós, Salvació de tots els pobles, sabeu de què tenim necessitat i estem segurs que proveireu, perquè, com a Canà de Galilea, pugui tornar l’alegria i la festa després d’aquest moment de prova. Ajudeu-nos, Mare del Diví Amor, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens dirà Jesús, que ha pres sobre si els nostres patiments i ha carregat els nostres dolors per conduir-nos, a través de la creu, a l’alegria de la resurrecció. Amén. Sota la vostra protecció ens refugiem, oh Santa Mare de Déu. No desoïu les nostres súpliques en les nostres necessitats, en tots els perills deslliureu-nos sempre, Verge gloriosa i beneïda”.

Horaris

Missa, Confessions, Apertura del Temple, Despatx parroquial.

En el següent calendari també els podeu veure, dia per dia:

Pastoral

Adoració al Santíssim:

Els divendres de 10h a 23h

Recés d’Emaús

Informació aquí

Adoració nocturna femenina

El segón divendres de mes, de 21:30h a 24h

Curs de Bíblia

A partir de Gener, dijous de 19h a 20h

Esplai dels dissabtes

(de 6 a 12 anys). Entrar

Edge

(de 1r a 3r d’ESO). Inf. Entrar

Life Teen

Nois i noies de 4rt d’ESO i Batxillerat o Formació Professional (menors de 18 anys). Entrar

Moving Forward

Universitaris, Formació Professional o ja treballant. Entrar.

Catequesi d’infants

Primera Comunió i post-comunió

Catequesi d’iniciació cristiana per adults

(majors de 16 anys). Entrar.

Curs pre-matrimonial

Per als nuvis que preparen el seu casament. Entrar.

Vida Creixent

El grup de pregària dels més grans

Últimes entrades

Col·labora en el sosteniment econòmic de la parròquia

Si voleu fer un donatiu, podeu fer-ho mitjançant ingrés en el compte de la parròquia:

ES45 2100 2776 33 0100220691

O també a través de Verse al telf. n.:

660 002 249

També podeu formalitzar una subscripció periòdica contactant amb la secretaria parroquial en hores de despatx o enviant l’imprès de subscripció, degudament emplenat, per correu electrònic a pvalldoreix@gmail.com

Descarrega l’imprès de subscripció

Recorda que els donatius a favor de l’Església Catòlica desgraven en la declaració de la Renda, per al que és imprescindible indicar el DNI en realitzar el donatiu.

© Copyright - Parròquia Sant Cebrià
Translate »